Onze maatschappijen

Verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance is het resultaat van de fusie
van Mercator, Avéro en Nateus. Baloise Insurance is een recent bedrijf in
volle expansie, met een rijk verleden.

Baloise Insurance behoort tot de top 5 van de verzekeraars Niet-Leven.
Dankzij de portefeuille van Nateus zijn ze marktleider in Maritieme en Transportverzekeringen in België.

VIVIUM N.V. behoort tot de groep P&V, een 100-jarige verzekeringsgroep.

“Zeker van elkaar” weerspiegelt in de eerste plaats onze ambitie om een kwaliteitsrelatie op te bouwen tussen verzekeraar, makelaar en cliënten. Een stabiele relatie die is gebaseerd op wederzijds respect.
Dat VIVIUM op en top Belgisch is, dat is één van de zekerheden die wij aan makelaars en cliënten bieden. Dat betekent dat wij de Belgische markt grondig kennen en dat wij beslissingen enkel nemen in functie van die context. VIVIUM werkt via makelaars en beoogt in de eerste plaats de voldoening van haar cliënten, evenals een partnership op lange termijn.

In België is Allianz een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen en financiële dienstverlening.

Allianz biedt een volledige waaier van diensten, zowel in de tak Niet-Leven (Auto, Brand, Ongevallen, Allerlei risico’s) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen.
Ze brengen hun producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt. Als makelaar is Cuyvers Verzekeringen NV een belangrijke schakel tussen klanten en maatschappij.

AG Insurance is één van de grootste Belgische verzekeraars. Zij staan garant voor uitgebreide waarborgen met een klantvriendelijke dienstverlening.

D.A.S. is sinds jaren de marktleider in rechtsbijstandverzekeringen. Zij maken deel uit van de Europese D.A.S.-groep en bieden hun klanten verzekeringsproducten van uitzonderlijke kwaliteit en met een persoonlijke dienstverlening. Zij blinken uit in onafhankelijkheid, professionele aanpak en klantvriendelijkheid.

DKV is uitgegroeid tot de specialist in België op het vlak van privé-ziekteverzekeringen. Binnen de ziekteverzekeringen bieden zij een compleet gamma van waarborgen, zowel voor particulieren als voor ondernemingen.

De Europese maakt deel uit van de groep “Nationale Suisse” en heeft zich gespecialiseerd in reisverzekeringen, zowel jaarcontracten als tijdelijke verzekeringen op maat.

ZA Verzekeringen is een belangrijke speler op de markt van de overlijdensverzekeringen. Naast uiterst concurrentiële premies bieden ze tal van mogelijkheden op het vlak van flexibiliteit van waarborgen, premiebetaling en fiscaliteit.

DELA is de enige uitvaartspecialist in België die de organisatie én verzekering van uitvaarten combineert. Bijna 75 jaar ervaring en deskundigheid garanderen een vlotte, betaalbare en waardige begrafenis of crematie voor iedereen.

DELA verzorgt niet enkel de organisatie van de begrafenis of crematie, maar bieden ook hulp aan de nabestaanden. Zowel vóór, tijdens als na de uitvaart. Niet alleen financieel en administratief, maar ook op menselijk vlak.